Virplaca

Studievereniging Virplaca

Aanstormend talent in Bouwkunde, Civiele techniek of Bouwmanagement & Vastgoed?
Dan wordt jouw introductieweek georganiseerd door S.V. Virplaca, de studievereniging van Bouwkunde en Bouwmanagement & Vastgoed.

Tijdens de introductieweek draait het er allemaal om dat er op een zo leuk mogelijke manier kennis wordt gemaakt met jouw nieuwe medestudenten en je toekomstige studiestad Haarlem. Duidelijk moet zijn dat Virplaca een studievereniging is, geen studentenvereniging. Er zullen dus geen ontgroeningen plaatsvinden!

Met groot enthousiasme wordt ieder jaar de introductieweek georganiseerd voor alle eerstejaars van de Hogeschool Inholland te Haarlem. Het wordt georganiseerd door de studenten van je eigen studie, die staan te popelen om weer op introweek te gaan. Vijf dagen lang leuke activiteiten doen met je toekomstige medestudenten en genieten van het gezellige (nacht)leven van Haarlem. Deze dagen maken het mogelijk om op een leuke manier je studiegenoten te leren kennen.

Wanneer het woord 'introweek' valt zal u ongetwijfeld denken 'Moet dat nou ….. ‘ en 'Ik heb thuis al genoeg vrienden'. Toch kan gezegd worden dat het een gemis is om niet mee te gaan. Het is een super leuke week! De nodige feestjes en activiteiten ontbreken natuurlijk ook niet!

Een groot voordeel van de introweek is dat je op je eerste schooldag al veel bekenden ziet. Ook na de introweek zullen de wekelijkse borrels zorgen voor leuke contacten met je studiegenoten. Zo wordt studeren nog leuker want inspanning en ontspanning gaan hand in hand. Het programma voor dit jaar is een verrassing en wordt ongetwijfeld weer een groot succes! Het is geen verplichting maar zeker een aanrader.

Het programma voor dit jaar wordt op dit moment door ons vastgesteld en wordt ongetwijfeld weer een groot succes! Over de activiteiten kunnen wij helaas nog niks zeggen, maar leuk wordt het zeker!

Geniet van je welverdiende vakantie en hopelijk tot 22 augustus!Namens bestuur S.V. Virplaca,

Heb je nog vragen? Twijfel dan niet en neem contact op met:

[E] virplaca.haarlem@student.inholland.nl

[T] 06-12 47 53 12

Het Virplaca bestuur 2015/2016

Maarten van der Boor  Voorzitter
Peter-Jan Oosten        Secretaris / Merchandiser
Maartje Molenaar        Penningmeester
Wendy Goedemans     Commissaris Excursies
Délano Hinten            Adviseur

Terug naar vorige pagina

De introweek wordt mede mogelijk gemaakt door onze trouwe sponsoren:
Bison Bowling