Personalia

Studievereniging Personalia

 

Start je studiejaar goed en maak kennis met andere studenten van studievereniging Personalia tijdens de introductieweek van het studiejaar 2016-2017.

Wij zijn studievereniging Personalia en wij zijn de studievereniging voor de opleidingen PABO, SPH en MWD. Personalia is de grootste studievereniging van Inholland Haarlem. Wij zorgen ervoor dat jij een leuke studietijd tegemoet ziet.

Gedurende het jaar organiseren wij vele feesten en activiteiten. Zo organiseren wij de introductieweek, de Personalia Pubquiz, verschillende themafeesten, een kerstgala, een weekendje weg en de mannen- en vrouwenavond. Ook verzorgen wij verschillende gastlessen en cursussen.

Naast gezelligheid zijn wij er ook om jullie te ondersteunen tijdens jullie studie. Je kunt ons altijd mailen als je vragen hebt met betrekking tot je studie. Wij proberen dit samen met jou op te lossen. Door deel te nemen aan onze activiteiten leer je studenten kennen uit andere jaren, zij kunnen jou vaak tips geven over de studie.

Net als ieder ander jaar wordt deze introweek weer een fantastische week! Van maandag tot en met vrijdag doen we alleen maar gezellige en leuke activiteiten met studenten die net als jij in het eerste jaar van de opleiding PABO, MWD en SPH zitten. In de avond worden er feesten gegeven in samenwerking met andere studieverenigingen van Inholland.

Verder verklappen we nog niet veel qua inhoud, maar we verzekeren jullie dat het een top week wordt!

Twijfel niet en schrijf je nu in voor deze onvergetelijke week!!

 

Groetjes,

Het gehele bestuur van studievereniging Personalia

 

Terug naar vorige pagina

De introweek wordt mede mogelijk gemaakt door onze trouwe sponsoren:
Bison Bowling