'T Haerlems Studenten Gildt

‘t Haerlems Studenten Gildt (‘ t Gildt) is verantwoordelijk voor het aanbieden van ruimte en gelegenheid voor de leden van betrokken studieverenigingen van de Hogeschool InHolland Haarlem om gezellig samen te komen en te ontspannen. De studentenkroeg is zodanig ingericht dat het de genoemde activiteiten ten goede komt. Ten tijde van opening wordt er fris en alcoholische drank geschonken. 


In ‘t Gildt heerst een dynamisch netwerk van eerste jaars studenten tot recent afgestudeerden. Hierdoor is het voor de studenten mogelijk om onder het genot van een drankje te netwerken en te socializen. ‘t Gildt is een vereniging die alleen maar vrijwilligers heeft. De vereniging wordt door een bestuur gedraaid, die allen studenten of ex-studenten van de InHolland zijn. Ook alle barleden staan vrijwillig achter de bar, om de gasten te voorzien van lekkere borrel.


Er is nauw contact tussen de studieverenigingen en ‘t Gildt. En tevens ook met de Hogeschool InHolland Haarlem. Dit is ook de reden waarom ‘t Gildt en de studieverenigingen de handen ineen slaan voor de organisatie van de jaarlijkse introductieweek. Tijdens deze introductieweek komen de aankomende studenten erachter wat hun opleiding inhoudt, hoe Haarlem eruit ziet, en waar ze moeten zijn om na een lange schooldag even te ontspannen in de kroeg die voor en door studenten aan de InHolland wordt gedraaid.

De introweek wordt mede mogelijk gemaakt door onze trouwe sponsoren:
Bison Bowling